Meisje wordt ontslagen vanwege allergische aanval

EpiPen Cartoon

Danielle Duperreault is op het eerste gezicht gewoon een spontane jonge dame. Dat is ook zo, maar ze is wel ontzettend allergisch voor paprika's. En precies die allergie kostte haar bijna het leven.

Danielle kwam op haar werk in aanraking met paprika's, waardoor haar keel vrijwel direct opzette. Het meisje kreeg amper lucht en was op zoek naar haar EpiPen, die ervoor zorgt dat ze niet stikt. Die pen had ze echter niet bij zich, want haar oude was over datum en ze had nog geen nieuwe aangevraagd.

 

Geen EpiPen & geen ambulance

Wanhopig zocht ze naar hulp, maar haar baas bleef ijskoud. De persoon in kwestie belde geen ambulance voor het meisje dat bijna stikte. „Stuur me maar een berichtje als je in het ziekenhuis bent”, zou ze gezegd hebben, alsof Danielle zelf nog kon rijden.

 Ze werd pas naar de eerste hulp gebracht toen een bevriende collega aankwam om te werken. Daar vertelde de dokter dat Danielle zou zijn overleden als ze tien minuten later binnen was gekomen.

Ontslagen

Om het drama nog een klein beetje te vergroten, stuurde de baas van de twee vrouwen in de auto een sms dat ze ontslagen zijn. En dat was volgens Danielle niet omdat ze haar werk slecht deed. Nu vraagt ze via Facebook aandacht voor iedereen met een ernstige allergie. Iedereen zou volgens haar moeten weten hoe je daarmee omgaat, zo kunnen we levens redden.

Via: https://www.metronieuws.nl/xl/raar/2016/06/meisje-wordt-via-sms-ontslagen-terwijl-ze-stikt

Laat een reactie achter